'de Joffers' arrangementen

Fantastisch wandel – of fiets arrangement 

De Joffers is een perfecte uitvalsbasis voor vele wandel-en fietstochten!
U ontvangt van ons een prachtige routemap, waarmee u eenvoudig op pad kunt.

Inclusief:

  • avontuurlijk lang weekendje weg (3 nachten)
  • geurende rozen uit onze streek versieren uw 'thuis'
  • heerlijke fles wijn
  • wandel en fietskaarten

Geen fiets? Geen probleem!
Meldt dit dan even bij uw reservering; uw gastvrouw Mieke verzorgt graag uw fietshuur.

https://www.liefdevoorlimburg.nl/fietsen


Swing Into Spring

Kom in het voorjaar voor een heerlijk fietsweekend; geniet van de ontluikende natuur, de eerste zonnestralen, de mooie terrasjes aan het water...

Iets verrassend anders
Vanuit 'De Joffers' kunt u gelijk aan uw fietstocht beginnen, richting Grubbenvorst. Hier kunt u met uw fiets de Maashopper (www.maashopper.nl) op, die u door het prachtige gebied de Maasduinen vaart (vanaf 1 mei). U kunt op- en afstappen wanneer u wilt! Het is zeker dé leukste manier om een fietstocht door het Noord-Limburgse landschap te maken. Vraag gerust onze gastvrouw om advies. Zij weet welke route en welke halteplaatsen het meest bijzonder zijn!

Op uw fiets en ook vanaf De Maashopper de Noord Limburgse natuur beleven, met daarna een heerlijke rust-stop op een van de gezellige en unieke terrasjes aan het water...

'Schipper mag ik overvaren...' Met het voetveer vanuit Well naar terrasje, ’Tante Jet aan de Maas’ in Blitterswijck. 


Witte Goud weken in Aspergesland 

(Mid april - 21 juni)

Quel bonheur! 
Logeren in vakantiehuis, 'de Joffers' en vanuit uw perfecte uitvalsbasis het mooie Limburgse aspergeland ontdekken! Speciaal voor het aspergeseizoen heeft de VVV twaalf fietsroutes ontwikkeld. Enkele voorbeelden:

Witte Goudroute, (34 km). Onderweg bezoekt u het pittoreske dorpje Arcen waar u aspergelikeur kunt proeven. Ook komt u door Melderslo waar het Nationaal Aspergemuseum De Locht gelegen is.

Stekersroute (39 km). Deze leid je langs landelijke paden en lanen naar het schitterend Landgoed Geijsteren, de Maas en het Nationaal Park de Maasduinen. Als u vroeg bent, ziet u de aspergestekers aan het werk!

Bijzondere evenementen: Asperge Fiets Vierdaagse, Arcen. Alle Pinksterweekenden: Aspergefeesten in Aspergedorp, Grubbenvorst.

www.delocht.nlwww.aspergedorp.nlwww.grubbenvorst.nlwww.asperges.nl | www.liefdevoorlimburg.nl


Beleef 'La Vie en Rose' in Limburgs Rozenland

Vanaf mei tot ver in de herfst
Vakantiehuis ´De Joffers´ ligt in het hart van de rozenstreek en is daarom dé ideale plek van waaruit u de 'Koningin der Bloemen', de Roos, in al haar facetten kunt ontdekken en bewonderen. Eindeloze velden staan in bloei, een kleurrijk schouwspel.

Met de fiets (of auto) op ontdekkingstocht door verschillende routes te volgen. De Rozenroute´ (35 km) voert u langs idyllische weggetjes en lanen, pittoreske rozendorpjes met prachtig ´versierde´ rozenbogen, rozenvelden vol geurende en kleurrijke bloemen, sprookjesachtige kasteeltjes zoals kasteel ´de Borggraaf´ in Lottum of het kasteel in Well aan de Maas. Tevens kunt u een rustpause inlassen en het grootste Rosarium in Nederland (Lottum) bezoeken. Hier kunt u die roos uitzoeken die bij u past!

Ook de Kasteeltuinen in Arcen zijn zeer zeker de moeite waard: op het eeuwenoude, 32 ha grote landgoed met als middelpunt het monumentale kasteel, kunt u opnieuw verliefd worden. Liefst 500 verschillende soorten rozen sieren dit prachtig Rosarium.

2 jaarlijks Rozenfeest- Lottum augustus, 2016
Overal ziet u rozen, rozen en nog eens rozen; op, om en nabij het sfeervolle Marktplein, de meesterlijk versierde kerk, rondom het sprookjesachtige kasteel De Borggraaf met de feeërieke grachten, langs de romantische kasteellaan en langs de meanderende rivierbedding van de Maas. Miljoenen rozenknopjes en tienduizenden snijrozen zijn verwerkt in betoverende mozaïeken, modeltuinen en prachtig versierde objecten.

Ook zijn er honderden vazen met geurende buitenrozen, een groot assortiment kasrozen, een rozeninformatiecentrum, rozenmuziek, rozenfilms, een tuinfair, bloemschikdemonstraties, rozenspecialiteiten, een rozendokter, demonstraties over de verzorging, enz, enz. Kortom, Lottum is tijdens het Rozenfestival één grote bloemenzee.

www.rozendorp.nlwww.kasteeltuinen.nl


Op aanvraag is het ook mogelijk om ‘de Joffers’ voor een weekend of midweek te huren. Stuur een e-mail naar info@hethuisdejoffers.nl of neem contact op met onze gastvrouw, Annemiek +31 61 368 1159 of May, de eigenaresse +44 07 929 824 335

Nu boeken
Laden
Oeps!
 U voert een webbrowser die we niet volledig ondersteunen. Upgrade voor een betere ervaring.
De browser upgraden